Vanaf 1 juni 2020 zijn wij geopend!

Is het veilig om een Escape Room te spelen tijdens de Coronacrisis?

Ja, en daarom gaan wij weer open. Op 6 mei 2020 vertelde onze minister-president dat er na een lange tijd eindelijk weer wat maatregelen versoepeld gaan worden! Na goed overleg met de Gemeente ‘s-Hertogenbosch en veiligheidsregio Brabant Noord, is er besloten dat we vanaf 1 juni 2020 onze deuren weer mogen openen! Escape Rooms zijn één van de weinige (en veilige) vormen van vertier die we de bevolking in deze tijden weer kunnen bieden. 

Activiteiten met een verhoogd risico worden nog steeds zo veel mogelijk beperkt. Escape rooms zijn kleinschalig vermaak, waarbij je enkel speelt met mensen die je kent. Het risico op besmetting is hierdoor dusdanig geminimaliseerd, dat wij, door weer open te gaan, aansluiten op het beleid van de rijksoverheid en het RIVM. Daarnaast is het voor de spelers zelfs mogelijk om onze kamers te spelen op anderhalve meter afstand van elkaar. Hiervoor dienen de deelnemers in de kamers wel zelf goed op te letten en hun eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Extra maatregelen

De besmettingskans in een escaperoom is dus minimaal. Desondanks hebben wij ervoor gekozen om extra voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • Onze begeleiders houden standaard 1.5 meter afstand en gebruiken latex handschoenen tijdens hun werkzaamheden. 
  • Wij laten enkel één groep tegelijk binnen in ons pand. Dit betekent dat bezoekers slechts in contact komen met onze begeleiders, die zéér secuur te werk gaan.
  • Onze bezoekers wordt gevraagd om de handen te wassen voordat ze de Escape Room binnengaan.
  • Wij verplichten onze spelers om voor aanvang én na afloop desinfecterende gel te gebruiken.
  • Wij reinigen na iedere speelbeurt de contact voorwerpen en onze kamers grondig met desinfectiedoekjes die 80% ethanol bevatten.
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over de richtlijnen van de rijksoverheid, volgen die op, en zijn bewust van de kenmerken van besmetting.
  • Je komt 5 minuten voor je starttijd en je vertrekt direct na het spelen van de beleving.

Zelf niet helemaal fit?

Als je moet hoesten, ziek bent of contact hebt gehad met iemand met het Corona virus, vragen wij je voor de gezondheid van je eigen groep om niet te komen spelen en terug te komen in goede gezondheid.

Boek nu!

De puzzels, raadsels en opdrachten in onze Escape Rooms kunnen allemaal afzonderlijk van elkaar opgelost worden, en daardoor is het zelfs voor de deelnemers mogelijk om tijdens het spelen de anderhalve meter afstand na te leven! Hebben jullie zin om na een lange tijd binnen te zitten eindelijk weer iets super tofs te gaan doen? Bel ons dan snel op 073 203 2519 of stuur een e-mail naar info@bossche-escaperoom.nl. Wij hopen jullie in ieder geval snel te mogen verwelkomen bij onze Bossche Escape Room!

Contact

De Bossche Escape Room
Stationsweg 4
5211 TW ‘s-Hertogenbosch

Mail:  info@bossche-escaperoom.nl
Tel:     073 203 25 19