Recensies

Camiel

Beide Escape Rooms gespeeld, maar helaas alleen ontsnapt uit de Bossche Bollen kamer. De Sint Jan kamer is ook erg vet en leuk om te spelen! 

Katelijne

Afgelopen weekend met vriendinnen hier een Escape Room gespeeld. Was een erg leuke ervaring!

Silvia

Hele leuke en mooi aangeklede escape room.

Francois

Zit knap in elkaar.

Leon

Een leuke ervaring met daarna gezellig en goed gegeten bij restaurant Picasso. 👌

Alberta

Superleuke puzzels in de Bossche bollen kamer en de begeleiding was echt top!

Marco

Erg leuke kamer gedaan, de 7 zielen van de Sint Jan met 3 man gedaan was op zich goed te doen. Alleen waren wij er net niet in geslaagd om het binnen de tijd te halen.

Rieke

Bossche bol leuke escape, met 4pers gespeeld. Op loop afstand van Centraal. En natuurlijk bakker Jan met de beste Bossche bollen. Goed doordachte escape.

Peter

Afgelopen bij deze locatie geweest. Mooi pand vlakbij station. Met onze groep allebei de Escape Rooms gespeeld. Super leuke thema’s en zitten erg leuke puzzels bij!

Corianne

Leuke escaperoom voor kleine groepen. 
We zijn hier geweest voor een bedrijfsuitje, beiden escaperooms hebben we gespeeld. Er zitten leuke puzzels en opdrachten in en de kamers waren mooi ingericht. Echt een aanrader om te spelen!

Joris

Erg leuke avond gehad met vrienden bij Bossche Escape Room. We werden gastvrij ontvangen voordat we werden opgesloten in een kamer die volledig in stijl was van de Bossche Sint Jan. Dit was erg mooi gemaakt met uitdagende puzzels. Absoluut een aanrader!

Pim

Afgelopen weekend het geheim van de bossche bol gespeeld met de familie! Echt een superleuke kamer vonden we dit met zijn allen en het zit ook vol verrassingen! Daarnaast zaten er voor de kinderen veel ‘zoekelementen’ in. Erg leuk gedaan. We hebben het nét niet gered. Bedankt voor de goede service! 🙂

Contact

De Bossche Escape Room
Stationsweg 4
5211 TW ‘s-Hertogenbosch

Mail:  info@bossche-escaperoom.nl
Tel:     073 203 25 19